מערבבים היטב את חומרי המשרה. מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים. מכסים ומניחים במקרר ל-8 שעות (ללילה.)
משפדים את העוף על שיפודי ברזל, או על שיפודי עץ שהושרו כחצי שעה במים. משפדים גם עגבניות ובצל.
מערבבים חמאה, ליים, מלח ופלפל לרוטב.
צולים את השיפודים על המנגל עד שהעוף עשוי היטב.
הופכים ומסובבים את העוף כל כמה רגעים כדי שיצלה מכול הצדדים. תוך כדי צליה מורחים עליו חצי מרוטב הליים והחמאה.
מגישים את שיפודי העוף עם העגבניה והבצל הצלויים ועם שארית הרוטב. בתיאבון!
מנות 0