אפשרויות הדפסה:

קבב עוף פרסי

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול15 דקותסך הכול25 דקות

קבב עוף פרסי - על הגריל

 ½ קילוגרם חזה עוףמעוף צעיר, נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות בגודל 3-4 סנטימטר
למשרה
 ½ בצלבגודל בינוני, מגורר בפומפיה
 ½ כוס יוגורט יווני
 2 כפות שמן זית
 2 כפות ליים סחוטאו לימון סחוט
 ½ כפית זעפרןמושרה בכף של מים חמים לכמה דקות
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
לרוטב חמאה ליים
 1 כף חמאהמומסת
 1 כף ליים
 ¼ כפית מלח
  כפית פלפל
לצלות ליד
 2 עגבניות
 1 בצל אדוםקלוף וחצוי
1

מערבבים היטב את חומרי המשרה. מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים. מכסים ומניחים במקרר ל-8 שעות (ללילה.)

קבב עוף פרסי - מרינדה

2

משפדים את העוף על שיפודי ברזל, או על שיפודי עץ שהושרו כחצי שעה במים. משפדים גם עגבניות ובצל.

3

מערבבים חמאה, ליים, מלח ופלפל לרוטב.

4

צולים את השיפודים על המנגל עד שהעוף עשוי היטב.

קבב עוף פרסי - מתחיל להיצלות על הגריל

5

הופכים ומסובבים את העוף כל כמה רגעים כדי שיצלה מכול הצדדים. תוך כדי צליה מורחים עליו חצי מרוטב הליים והחמאה.

קבב עוף פרסי - על הגריל

6

מגישים את שיפודי העוף עם העגבניה והבצל הצלויים ועם שארית הרוטב. בתיאבון!

קבב עוף פרסי - על הגריל

נתוני תזונה

מנות 0