אפשרויות הדפסה:

קבב רומני מיטיטיי

מניב4 מנותהכנה30 דקותבישול12 דקותסך הכול42 דקות

קבב רומני מיטיטיי

 1 ½ כפיות סודה לשתיה
  כוס ציר בקראו מים
 1 קילוגרם בשר בקרטחון (צואר, צלעות, שפונדרה)
 100 גרם שומן כבשטחון
 2 כפיות מלח
 1 כפית פלפל שחורטחון
 ½ כפית אבקת כוסברה
 ½ כפית כמון
 ¼ כפית פפריקה חריפה
 4 שיני שוםכתוש
1

מערבבים בצלוחית את ציר הבקר (או המים) עם סודה לשתייה ומעבירים לקערה גדולה.

2

מוסיפים לאותה קערה עם הסודה את הבשר ואת כול שאר הרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.

3

לשים את התערובת ביסודיות (כמו שלשים בצק) במשך 10 דקות.

4

מכסים ומכניסים למקרר למספר שעות (רצוי ללילה.)

קבב רומני מיטיטיי - למקרר

5

מוציאים את הבשר מקירור כשעה לפני הצליה על הגריל.

6

יוצרים קבבים בעובי שתי אצבעות (3 סנטמיטר) ובאורך אצבע (10 סנטימטר). מוודאים שהקציצות יוצאות שלמות וחלקות ללא חריצים. כדי להקל על המשימה עובדים עם ידיים משומנות.

קבב רומני מיטיטיי - גודל

7

על גריל פחמים צולים את הקבבים בחום בינוני-גבוה (לא חום גבוה מדי שלא יישרף.) צולים כ- 2-3 דקות בכול אחד מארבעה צדדים, סך הכול פחות או יותר כ- 8-12 דקות צליה, תלוי בעובי הקבב שמכינים ובחום הגחלים. שיהיה בתיאבון!

קבב רומני מיטיטיי - על הגריל

נתוני תזונה

מנות 0