כתוספת או כפתיחה לאחלה ארוחה
לשים את הקמח עם חצי גביע שמנת לבצק ומניחים במקרר.
מאדים את הבצלים והכרישות בשמן זית עד שמתרכך.
מוסיפים את העירית והבצל הירוק, מערבבים וממשיכים אידוי כ-2 דקות נוספות. מעבירים לקערה שיתקרר קצת.
משטחים את הבצק עם מערוך על משטח מקומח.
מרפדים תבנית קיש בבצק.
לקערת הבצלים מוסיפים חצי גביע שמנת חמוצה, גבינה קשה מגוררת, ביצים מלח ופלפל ומערבבים.
מוסיפים את המלית לתבנית המרופדת ואופים כ- 40-45 דקות בחום בינוני.
מנות 0