אפשרויות הדפסה:

קיש ארבעת הבצלים

מניב6 מנותהכנה25 דקותבישול40 דקותסך הכול1 שעה 5 דקות

כתוספת או כפתיחה לאחלה ארוחה

קיש ארבעת הבצלים

לבצק
 1 כוס קמח תופחאו קמח רגיל עם חצי כפית אבקת אפייה לכול כוס קמח
 ½ מיכל שמנת חמוצה
למלית
 3 בצלים גדולים
 2 כרישההחלק הלבן
 בצל ירוק
 עירית
 2 כפות שמן זית
 ½ מיכל שמנת חמוצה
 100 גרם גבינה צהובה קשהמגוררת
 2 ביצים
 מלח ופלפל
1

לשים את הקמח עם חצי גביע שמנת לבצק ומניחים במקרר.

קיש ארבעת הבצלים - בצק

2

מאדים את הבצלים והכרישות בשמן זית עד שמתרכך.

קיש ארבעת הבצלים - טיגון

3

מוסיפים את העירית והבצל הירוק, מערבבים וממשיכים אידוי כ-2 דקות נוספות. מעבירים לקערה שיתקרר קצת.

קיש ארבעת הבצלים - טיגון

4

משטחים את הבצק עם מערוך על משטח מקומח.

קיש ארבעת הבצלים - שיטוח הבצק

5

מרפדים תבנית קיש בבצק.

קיש ארבעת הבצלים - הנחת הבצק

6

לקערת הבצלים מוסיפים חצי גביע שמנת חמוצה, גבינה קשה מגוררת, ביצים מלח ופלפל ומערבבים.

קיש ארבעת הבצלים - מלית

7

מוסיפים את המלית לתבנית המרופדת ואופים כ- 40-45 דקות בחום בינוני.

קיש ארבעת הבצלים - מוכן לאפייה

נתוני תזונה

מנות 0