אפשרויות הדפסה:

קציצות עוף בציר ירקות

מניב6 מנותהכנה15 דקותבישול45 דקותסך הכול1 שעה

קציצות עוף בציר ירקות

לציר הירקות
 2 כפות שמן זית
 1 פלפל חריףשלם
 1 שורש פטרוזיליהחצוי
 1 בצלחתוך גס
 1 פלפל אדוםפרוס לרצועות
 500 גרם דלעת חתוכה לקוביות
 מלח ופלפל
לתערובת קציצות העוף
 500 גרם חזה עוף טחון
  כוס פירורי לחם
 1 גזרמגורר
 1 קישואמגורר
 1 ביצה
 ½ כפית פלפל
 1 כפית כמון
 1 כפית מלח
1

מחממים סיר גדול. מוסיפים שמן זית. מוסיפים את הפלפל החריף, שורש הפטרוזיליה והבצל וחורכים מעט.

2

כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את יתר הירקות, מתבלים ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה.

3

בינתיים כשהציר מתבשל, מכינים את תערובת הקציצות. מערבבים היטב את כל הרכיבים לתערובת.

4

מכדררים קציצה אחר קציצה (יותר קל בידיים רטובות) ומוסיפים לסיר. פשוט מניחים על הירקות.

5

לאחר שכל הקציצות בסיר מנענעים קלות את הסיר כך שכל הנוזל יכסה אותן וישקה אותן בטעמיו.

6

לאחר רתיחה שנייה מנמיכים את האש. מבשלים בסיר סגור עד שהקציצות מוכנות (לפחות חצי שעה).

נתוני תזונה

מנות 0