מחממים סיר גדול. מוסיפים שמן זית. מוסיפים את הפלפל החריף, שורש הפטרוזיליה והבצל וחורכים מעט.
כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את יתר הירקות, מתבלים ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה.
בינתיים כשהציר מתבשל, מכינים את תערובת הקציצות. מערבבים היטב את כל הרכיבים לתערובת.
מכדררים קציצה אחר קציצה (יותר קל בידיים רטובות) ומוסיפים לסיר. פשוט מניחים על הירקות.
לאחר שכל הקציצות בסיר מנענעים קלות את הסיר כך שכל הנוזל יכסה אותן וישקה אותן בטעמיו.
לאחר רתיחה שנייה מנמיכים את האש. מבשלים בסיר סגור עד שהקציצות מוכנות (לפחות חצי שעה).
מנות 0