אפשרויות הדפסה:

רוטב ויניגרט צרפתי לסלט

מניב4 מנותהכנה15 דקותסך הכול15 דקות

רוטב ויניגרט צרפתי לסלט

 1 בצלצל שאלוטקצוץ קטן מאוד
 1 שן שוםקצוצה קטן מאוד
 2 כפות חומץ בן יין לבןאו חומץ בן יין אדום
 2 כפיות חרדל דיז'ון
 ½ כפית סוכר חוםאו דבש
 ½ כפית מלח ים
 ¼ כפית פלפל שחור
 5 כפות שמן זית
1

מכניסים לקערה את כול הרכיבים למעט שמן הזית ומערבבים.

2

זולפים לאט ובהדרגה (כול פעם קצת) את שמן הזית לתוך התערובת. בעזרת מטרפה ידנית טורפים את הרוטב, עד להתמזגות (אמולסיה) של שמן הזית עם הרוטב.

3

זולפים את הרוטב המוכן על הסלט ממש לפני ההגשה, או מגישים בקערת רוטב נפרדת. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0