אפשרויות הדפסה:

רוטב ראנץ'

מניב6 מנותהכנה5 דקותסך הכול5 דקות

רוטב ראנץ'

 1 שן שוםכתוש
 ¼ כפית מלח
 ½ כוס מיונז
 ½ כוס שמנת חמוצה
 ½ כוס ריוויוןאו חלב חמאה, או חלב רגיל
 1 כפית חומץ לבןאו לימון סחוט
 ½ כפית חרדל דיז'ון
 ½ כפית שמירקצוץ
 ½ כפית פטרוזיליהקצוצה
 ½ כפית עיריתקצוצה
 ¼ כפית פלפל שחור
1

מפזרים קצת מלח על השום הכתוש ומועכים עם כפית לקבלת משחה.

2

מוסיפים לקערה את השום יחד עם כול שאר רכיבי הרוטב.

3

טורפים היטב בעזרת מטרף ידני. טועמים ומשפרים טעמים.

4

מעבירים לצנצנת אטומה. הרוטב ישמר עד יומיים-שלושה במקרר.

5

מגישים לדוגמא כרוטב על סלט, כמטבל לצד מקלות גזר או סלרי, עם נאצ'וס, עם נאגטס או עם צ'יפס. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0