אפשרויות הדפסה:

שיפודי דגים על האש

מניב2 מנותהכנה15 דקותבישול4 דקותסך הכול19 דקות

שיפודי דגים על האש

 0.50 קילוגרם פילה דג סלמון או טונהללא עור, ללא עצמות, מחולק לקוביות בגודל 3 סנטימטר
למשרה
 2 כפות שמן זית
 1 לימוןרק הקליפה, מגוררת
 1 כפית פפריקה מעושנת
 1 כפית כמון
 ¼ כפית תימיןמיובש
 ¼ כפית אורגנומיובש
 ¼ כפית רוזמריןמיובש
 ¼ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחורטחון טרי
להגשה
 3 כפיות שמירקצוץ
 ½ כוס יוגורט
 2 כפות מיץ לימוןסחוט טרי
הכנה
1

מערבבים בקערה את חומרי המשרה.

2

מוסיפים את קוביות הדג, מערבבים עם המשרה, מכסים ומניחים לנוח במקרר כ-20 דקות.

3

משחילים את קוביות הדג על שיפודים.

4

צולים את השיפודים על האש עד שהם מוכנים, בערך כדקה צליה לכול אחד מארבעת הצדדים.

הגשה
5

מכינים מטבל לדגים. מערבבים בצלוחית שני שליש מכמות השמיר הקצוץ עם היוגורט ומיץ הלימון.

6

מפזרים את השמיר הקצוץ הנותר על השיפודים.

7

מגישים עם מטבל היוגורט.

נתוני תזונה

מנות 0