אפשרויות הדפסה:

שיפודי ירקות על האש

מניב2 מנותהכנה15 דקותבישול15 דקותסך הכול30 דקות

שיפודי ירקות על האש

ירקות לצלייה
 2 בצל אדוםקלוף , חתוך ל-6 פלחים
 2 קישואפרוס לטבעות בעובי חצי סנטימטר
 2 פלפל אדוםחתוך לריבועים בגודל 3 סנטימטר
 2 פלפל צהובחתוך לריבועים בגודל 3 סנטימטר
 8 פטריות שמפיניוןחצויות
לתיבול
 2 כפות שמן זית
 1 כף חומץ בלסמי
 ½ כף רוזמריןטרי (רק העלים), קצוץ קטן
 ½ כף טימיןטרי (רק העלים), קצוץ קטן
 מלח ופלפל
1

משרים שיפודי עץ במים (2-3 שיפודים לכול מנה) כ-20 דקות.

2

משחילים את הירקות על השיפודים. מתחילים בפלח בצל, מסדרים את הירקות השונים צמודים אחד לשני לסירוגין ומסיימים בפלח בצל.

3

מברישים את שיפודי הירקות בשמן זית. זולפים חומץ בלסמי. מפזרים מעל עשבי תיבול ופלפל שחור.

4

צולים על המנגל 5-7 דקות מכול צד, עד שהירקות מתרככים ומשחימים בקצוות.

5

מסירים את השיפודים מהמנגל, זולפים קצת שמן זית וממליחים קלות. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0