מנקים את העוף בעזרת מגבות נייר. מוודאים שאין שאריות של עצמות ושל חלקי פנים. אפשר להשאיר את העור.
חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 סנטימטר.
מוסיפים את כל רכיבי הרוטב לקערה ומערבבים.
מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים. מוודאים שהרוטב עוטף היטב את העוף. מכניסים למקרר לשעה-שעתיים לספיגת הטעמים בעוף.
לקראת הצלייה על הגריל משחילים את העוף על השיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ משרים אותם במים כחצי שעה מראש. את שאריות הרוטב שבקערה שומרים.
מניחים את השיפודים על מנגל חם שחומם מראש.
במהלך הצלייה מסובבים את השיפודים כול שתי דקות כדי שהעוף ייצלה בצורה אחידה מכול צדדיו.
סך זמן הצלייה הוא 12-15 דקות. לקראת סיום הצלייה (שתי דקות לסיום) מברישים את שארית הרוטב על חלקי העוף. צולים כול צד כדקה אחת נוספת ומגישים. בתיאבון 😋
מנות 0