אפשרויות הדפסה:

שיפודי פרגיות בסילאן

מניב2 מנותהכנה12 דקותבישול12 דקותסך הכול24 דקות

שיפודי פרגיות בסילאן - על הצלחת

 400 גרם פרגיות עוףללא עצמות
רוטב סילאן, צ'ילי ושום
 2 כפות סילאן
 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
 1 כף שמן בוטנים
 2 שיני שוםכתוש
 1 כפית אורגנו מיובש
 ½ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
1

מנקים את העוף בעזרת מגבות נייר. מוודאים שאין שאריות של עצמות ושל חלקי פנים. אפשר להשאיר את העור.

2

חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 סנטימטר.

3

מוסיפים את כל רכיבי הרוטב לקערה ומערבבים.

4

מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים. מוודאים שהרוטב עוטף היטב את העוף. מכניסים למקרר לשעה-שעתיים לספיגת הטעמים בעוף.

5

לקראת הצלייה על הגריל משחילים את העוף על השיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ משרים אותם במים כחצי שעה מראש. את שאריות הרוטב שבקערה שומרים.

שיפודי פרגיות בסילאן - מוכנים לצלייה

6

מניחים את השיפודים על מנגל חם שחומם מראש.

7

במהלך הצלייה מסובבים את השיפודים כול שתי דקות כדי שהעוף ייצלה בצורה אחידה מכול צדדיו.

שיפודי פרגיות בסילאן - על האש

8

סך זמן הצלייה הוא 12-15 דקות. לקראת סיום הצלייה (שתי דקות לסיום) מברישים את שארית הרוטב על חלקי העוף. צולים כול צד כדקה אחת נוספת ומגישים. בתיאבון 😋

שיפודי פרגיות בסילאן - ארוחה

נתוני תזונה

מנות 0