אפשרויות הדפסה:

שיפודי קבב כופתא

מניב8 מנותהכנה30 דקותבישול8 דקותסך הכול38 דקות

שיפודי קבב כופתא

 16 שיפודי עץ רחביםמושרים במים כ-30 דקות (או לחילופין שיפודי מתכת משומנים)
 1 בצל לבןקלוף ופרוס לרבעים
 2 שיני שוםקלופות
 1 צרור פטרוזיליהכאשר צרור ממלא בערך 1.5 כוסות בעלי פטרוזיליה
 ½ קילוגרם בשר בקרטחון (צואר, צלעות, שוק)
 ¼ קילוגרם בשר טלהטחון
 1 פרוסת לחםשהושרתה במים ונסחטה היטב
תבלינים
 1 כפית פלפל אנגליטחון
 ½ כפית פפריקה
 ½ כפית אבקת פלפל קאייןאו פלפל חריף אדום, טחון
 ½ כפית הלטחון
 ¼ כפית אגוז מוסקטטחון
 ¼ כפית קימנוןטחון
 ¼ כפית אבקת כוסברה
להגשה
 פיתות טריות
 רוטב טחינה
1

טוחנים בצל, שום ופטרוזיליה במעבד מזון.

2

מוסיפים את הבשרים, הלחם והתבלינים למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת תערובת משחתית.

3

יוצרים כ- 16 כדורים מהתערובת. מכול כדור יוצרים קציצת קבב מאורכת על שיפוד, בקוטר 2 סנטימטר בערך הקציצה.

4

מנקים ומשמנים היטב את רשת הגריל. צולים על גריל הפחמים בחום בינוני-גבוה 3-4 דקות מכול צד, ובסה"כ 6-8 דקות צלייה.

5

מגישים על פיתה טריה, עם רוטב טחינה וסלטים. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0