אפשרויות הדפסה:

שיפודי קבב עוף טיקה הודי

מניב6 מנותהכנה20 דקותבישול12 דקותסך הכול32 דקות

שיפודי קבב עוף טיקה הודי - עם ראיטה נענע ונאן

 1 קילוגרם פרגיותאו חזה עוף, חתוכים לקוביות בגודל שלושה סנטימטר
 1 פלפל צ'ילי ירוק
 1 פלפל צ'ילי אדום
 6 שיני שום
 1 נתח ג'ינג'רבאורך 4 סנטימטר, קלוף
 1 כוס יוגורט יווני
 2 כפות לימוןסחוט
 4 כפות קמח חומוס
 1 כף פפריקה
 1 כף גאראם מסאלה
 1 כפית אבקת צ'ילי
 1 כפית כוסברהטחון
 1 כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
 1 לימוןפלחים
1

קוצצים שום, צ'ילי וג'ינג'ר, ואחר כך כותשים למשחה באמצעות מכתש ועלי.

2

בקערה מערבבים יוגורט, מיץ לימון וקמח חומוס היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.

3

מוסיפים את תערובת השום, הצ'ילי והג'ינג'ר, ואת התבלינים (פפריקה, צ'ילי, גאראם מסאלה, כוסברה, מלח, פלפל) ומערבבים היטב.

4

מנקים ומיבשים את העוף בעזרת נייר סופג. חותכים את העוף לקוביות בגודל שלושה סנטימטר ונפתרים משומן מיותר. מוסיפים את הקוביות לתערובת המשרה, מערבבים ומצפים את כול העוף במשרה. מכסים את הקערה ומניחים לכמה שעות (עדיף לילה שלם) במקרר.

5

משפדים את קוביות העוף.

שיפודי קבב עוף טיקה הודי

6

מנקים את רשת המנגל ומשמנים אותה. צולים על המנגל החם כחמש-שש דקות.

שיפודי קבב עוף טיקה הודי - על המנגל

7

הופכים את השיפודים וצולים כחמש-שש דקות נוספות (סה"כ 10-12 דקות צלייה.)

שיפודי קבב עוף טיקה הודי - על הגריל

8

מגישים עם פלחי לימון. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0