שיפודי שישקבב בשר

 1 קילוגרם בשר אנטריקוטאו סינטה, חתוך לקוביות בגודל 3 סנטימטר
למשרה
 3 כפות שמן זית
 1 כף חרדל דיז'ון
 2 שיני שוםכתוש
 1 כפית אורגנו מיובש
 1 כפית פלפל שחורטחון
לשיפודים
 1 פלפל אדוםחתוך לקוביות בגודל 3 סנטימטר
 1 פלפל צהובחתוך לקוביות בגודל 3 סנטימטר
 1 בצל סגולחתוך לקוביות בגודל 3 סנטימטר
 8 שיפודי ברזלאו שיפודי עץ שהושרו כחצי שעה במים
להגשה
 מלח גס
 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1

מערבבים את חומרי המשרה בקערה. מוסיפים את הבשר, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר לשעה.

2

לקראת הצלייה מכינים את השיפודים - משחילים את קוביות הבשר והירקות לסירוגין.

3

צולים על גריל חם כ- 2-3 דקות מכול אחד מארבעה הצדדים של קוביות הבשר, סה"כ 10-12 דקות צלייה.

4

זורים קצת מלח גס ופטרוזיליה קצוצה קטן ומגישים. בתיאבון!