אפשרויות הדפסה:

שיפודי שרימפס על המנגל בזיגוג פיקנטי מתוק

מניב2 מנותהכנה5 דקותבישול8 דקותסך הכול13 דקות

שיפודי שרימפס על המנגל בזיגוג פיקנטי מתוק

 500 גרם שרימפסבגודל בינוני-גדול, מקולפים
 3 כפות שמן זית
 ¼ כפית אורגנו
 ¼ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
לתערובת הזיגוג
 4 כפות דבש
 1 כף סרירצ'ה
 1 שן שוםכתושה
 1 כף פטרוזילייהקצוצה דק
 1 כף לייםסחוט, או לימון סחוט
הכנות מוקדמות
1

שוטפים ומיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר. מוסיפים את השרימפסים לקערה ומצפים אותם בשמן. זורים עליהם אורגנו, מלח ופלפל.

2

משחילים את השרימפסים על שיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ יש להשרות את השיפודים במים כחצי שעה מראש.

3

מערבבים את רכיבי תערובת הזיגוג בקערה ומניחים בצד.

שיפודי שרימפס על המנגל בזיגוג פיקנטי מתוק - הכנה

צליית השרימפסים על המנגל
4

צולים על גריל חם מאוד. משך הצלייה הכולל הוא כשבע-שמונה דקות, כאשר מדי פעם הופכים את השיפודים.

5

כדקה לקראת סיום הצלייה, בעזרת מברשת, מושחים את השרימפסים בתערובת הזיגוג משני הצדדים.

6

ממשיכים בצלייה של כחצי דקה מכל צד ומגישים. בתיאבון 😋

שיפודי שרימפס על המנגל בזיגוג פיקנטי מתוק - על צלחת עם אורז

נתוני תזונה

מנות 0