בקערה גדולה מערבבים את כול החומרים למשרה.
מוסיפים את קוביות הבשר ומערבבים היטב עם המשרה.
מעסים את הרוטב לתוך הבשר, מכסים בניילון נצמד ושוכחים במקרר ל-24 שעות.
משחילים את נתחי הבשר על שיפודי מתכת רחבים בצמוד אחד לשני. אפשר גם להשתמש בשיפודי עץ רחבים שהושרו כשעה מראש במים.
מניחים את השיפודים על המנגל קרובים אחד לשני, ממליחים קלות וצולים בהשגחה רבה (זהירות שלא ישרף!). מסובבים את השיפודים כול חצי דקה - דקה. מידת העשיה הרצויה היא מדיום. זמן הצליה נע בין 12 ל- 18 דקות ומשתנה בהתאם לגודל הנתחים ומידת החום של הצליה.
שולפים את הבשר מהשיפודים (הכי קל בסיוע פיתה או לאפה מקופלת שבמרכזה השיפוד.)
מנות 0