מנקים את חזה העוף עם נייר סופג. חותכים לקוביות או רצועות בגודל אחיד של 3 סנטימטר בערך.
מערבבים בקערה את כול חומרי המשרה.
מוסיפים את חלקי העוף, מצפים אותם במשרה, מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
לקראת הצלייה על הגריל משפדים את קוביות העוף על שיפודים. משתמשים בשיפודי ברזל או שיפודי עץ שהושרו במים כחצי שעה.
צולים על גריל בחום בינוני-גבוה. מדי פעם מסובבים את השיפודים כדי שיצלו בצורה אחידה בכול הצדדים.
מגישים עם פיתה או לאפה, סלט וממרח שום לבנוני. בתיאבון 😋
מנות 0