אפשרויות הדפסה:

שישקבב עוף לבנוני (טאווק)

מניב2 מנותהכנה15 דקותבישול15 דקותסך הכול30 דקות

שישקבב עוף לבנוני (טאווק) - על הגריל

 400 גרם חזה עוףחתוך לקוביות בגודל 3 סנטימטר
למשרה השיש טאוק
 2 כפות לימון סחוט
 1 כף שמן זית
 3 כפות יוגורט יווני
 1 כפית רסק עגבניות
 2 שיני שום כתוש
 1 כפית ג'ינג'רקצוץ דק
 ¼ כפית אורגנו
 ¼ כפית טימין
 ½ כפית פפריקה מתוקה
 ½ כפית מלח
 ½ כפית גרדת לימון
להגשה
 מטבל שום לבנוני
 סלטחסה או ירקות
 לאפות
1

מנקים את חזה העוף עם נייר סופג. חותכים לקוביות או רצועות בגודל אחיד של 3 סנטימטר בערך.

שישקבב עוף לבנוני (טאווק) - רכיבים

2

מערבבים בקערה את כול חומרי המשרה.

שישקבב עוף לבנוני (טאווק) - משרה

3

מוסיפים את חלקי העוף, מצפים אותם במשרה, מכסים ומכניסים למקרר ללילה.

שישקבב עוף לבנוני (טאווק) - במשרה

4

לקראת הצלייה על הגריל משפדים את קוביות העוף על שיפודים. משתמשים בשיפודי ברזל או שיפודי עץ שהושרו במים כחצי שעה.

5

צולים על גריל בחום בינוני-גבוה. מדי פעם מסובבים את השיפודים כדי שיצלו בצורה אחידה בכול הצדדים.

שישקבב עוף לבנוני (טאווק) - על הגריל

6

מגישים עם פיתה או לאפה, סלט וממרח שום לבנוני. בתיאבון 😋

שישקבב עוף לבנוני (טאווק) - עם ת'ום וסלט

נתוני תזונה

מנות 0