מנה מנצחת לאחרי פעילות גופנית.
שמים בתבנית את הבצל, העגבניות והפלפל. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה. מוסיפים 2-3 כפות שמן זית ומערבבים.
אופים את התערובת בתנור בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות.
בשלב זה מוציאים מהתנור את התבנית. מוסיפים סוכר, 1-2 כפות מים (לפי הצורך), מערבבים, טועמים את הרוטב ומשפרים טעמים לפי הצורך.
יוצרים גומות כמספר הביצים, ומוסיפים ביצה לתוך כול גומה
כעת רק נותר לאפות את הביצים עד שהחלבון מתקשה, כ-8 עד 10 דקות בערך. אם רוצים חלמון נוזלי, חשוב לעקוב מקרוב ולבדוק את מידת האפייה.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.