אפשרויות הדפסה:

שרימפס על הפלנצ'ה

מניב4 מנותהכנה5 דקותבישול5 דקותסך הכול10 דקות

שרימפס על הפלנצ'ה

 600 גרם שרימפסבגודל בינוני
 מלח ופלפל
 1 כפית מיורן
 1 כפית פפריקה מתוקה
 ½ כפית פלפל קאייןאו פפריקה חריפה
 2 כפות שמן זית
להגשה
 פטרוזיליהקצוצה
 לימוןפלחים
1

שוטפים את השרימפס. מיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר.

2

מפזרים על השרימפס קמצוץ של מלח ופלפל שחור. כמו כן מפזרים מעל את המיורן והפפריקות. זולפים מעל את שמן הזית ומערבבים כדי שהתבלון והשמן יעטפו את השרימפס מכל הצדדים.

שרימפס על הפלנצ'ה - הכנה מוקדמת של השרימפס

3

מחממים את מחבת הפלנצ'ה על חום גבוה במשך חמש דקות. מניחים את השרימפס על המחבת הלוהטת. צולים צד אחד במשך שלוש דקות. הופכים וצולים צד שני כשתי דקות נוספות.

4

להגשה מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. מגישים גם עם פלחי לימון. בתיאבון 😋

שרימפס על הפלנצ'ה - בצלחת עם פסטה

נתוני תזונה

מנות 0