אפשרויות הדפסה:

תבשיל כרישה עם בשר טורקי

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול30 דקותסך הכול40 דקות

תבשיל כרישה עם בשר טורקי

 500 גרם כרישההחלק הלבן
 1 גזרקלוף, פרוס לטבעות
 3 כפות שמן זית
 125 גרם בשרטחון (צלעות, שפונדרה, צוואר)
 1 כפית רסק עגבניות
 1 כף אורזאו בורגול
 ½ כפית מלח
1

שוטפים את הכרישה, נפתרים מהעלים, מהשורשים ומשכבה חיצונית.

2

חותכים את הכרישה לשני חצאים לאורכה וכול חצי בחיתוך גס לחתיכות בגודל שני סנטימטר.

3

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הכרישה עד להשחמה כחמש דקות.

4

מוסיפים את הבשר, מערבבים ומטגנים שתיים-שלוש דקות נוספות.

5

מוסיפים את הרסק, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.

6

מוסיפים גזר, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.

7

מוסיפים אורז ומלח ומערבבים.

8

מוסיפים מספיק מים חמים לכיסוי התערובת. מביאים לרתיחה.

9

מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כעשרים וחמש דקות.

10

אחרי הבישול משאירים מכוסה כחמש דקות. מגישים חם. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0