אפשרויות הדפסה:

תערובת תבלין פילדלפיה

מניבמנה 1הכנה5 דקותסך הכול5 דקות

תערובת תבלין פילדלפיה

 2 כפות פפריקה מתוקה
 ¼ כפית פלפל קאייןאו פפריקה חריפה
 1 ½ כפיות גרגרי חרדל צהובים
 ½ כפית זרעי סלרי
 ½ כפית אורגנו מיובש
 ½ כפית בצל מיובש
 ½ כפית אבקת שום
 ¼ כפית זרעי קימל
 ¼ כפית הל
תוספת אפשרית
 ½ כפית מלח
 ½ כפית סוכר
1

מניחים בצד ⅔ מכמות גרגרי החרדל. טוחנים את כל שאר הרכיבים במטחנת תבלינים (מטחנת קפה) או כותשים בעזרת מכתש ועלי.

2

מעבירים את התערובת הטחונה לכלי אחסון. מוסיפים את גרגרי החרדל השלמים ומערבבים.

3

התערובת מוכנה לשימוש בתבשילים. ניתן לשמור בכלי אטום במשך מספר חודשים. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0