אורז פורטוגזי עם אפונה וצ'ילי, מתובל במתינות, עם קצת פיקנטיות מהצ'ילי. מנת אורז קלאסית פשוטה ומהירה להכנה.
רכיבים
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שמתחיל להזהיב.
מוסיפים שום, צ'ילי ופפריקה ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את האורז ומטגנים ומערבבים עוד דקה.
מוסיפים ציר, עלה דפנה ומלח, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות מכוסה ובחום נמוך.
מוסיפים את האפונה, מערבבים, מכסים שוב את הסיר ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
מכבים את האש ונותנים לסיר לעמוד עם מכסה כ-5 דקות. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שמתחיל להזהיב.
מוסיפים שום, צ'ילי ופפריקה ומטגנים עוד דקה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את האורז ומטגנים ומערבבים עוד דקה.
מוסיפים ציר, עלה דפנה ומלח, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות מכוסה ובחום נמוך.
מוסיפים את האפונה, מערבבים, מכסים שוב את הסיר ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
מכבים את האש ונותנים לסיר לעמוד עם מכסה כ-5 דקות. בתיאבון 😋