מתכון עבור כרובית בתנור עם ציפוי פריך של פירורי לחם, שום ופרמז'ן.
רכיבים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שוטפים את הכרובית. מפרקים לפרחים בגודל אחיד.
מסדרים את פרחי הכרובית במגש.
זולפים על הכרובית את החמאה המומסת. מערבבים ומצפים את הכרובית בחמאה.
מפזרים מעל את פירורי הלחם, עלי טימין, שום מלח ופלפל. מערבבים כך שהצפוי והתבלינים עוטפים את הכרובית.
מפזרים מעל את פירורי הגבינה וזולפים את שמן הזית.
אופים בתנור ב-200 מעלות במשך 35 דקות עד להזהבה. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שוטפים את הכרובית. מפרקים לפרחים בגודל אחיד.
מסדרים את פרחי הכרובית במגש.
זולפים על הכרובית את החמאה המומסת. מערבבים ומצפים את הכרובית בחמאה.
מפזרים מעל את פירורי הלחם, עלי טימין, שום מלח ופלפל. מערבבים כך שהצפוי והתבלינים עוטפים את הכרובית.
מפזרים מעל את פירורי הגבינה וזולפים את שמן הזית.
אופים בתנור ב-200 מעלות במשך 35 דקות עד להזהבה. בתיאבון 😋