כרוב מאודה בסיסי עם מלח, פלפל וקצת חמאה. עלי הכרוב המאודה נפלאים וטעימים בפני עצמם. אפשר גם לגלגל בתוך עלי הכרוב המאודים צ'יפס, רצועות שניצל או כול מאכל אחר שרוצים, עבור ביס טעים במיוחד.
הכנה2 דקות בישול10 דקות סך הכול12 דקות
רכיבים
½ ראש כרובמושרה במי מלח קרים כחצי שעה, שטוף
1 כף חמאה
¼ כפית מלח
⅛ כפית פלפל שחורטחון דק
הוראות הכנה
1
פורסים את הכרוב לפלחים.
2
מאדים בסיר אידוי כ- 8-10 דקות.
3
ממיסים את החמאה על הכרוב ומפזרים מעל מלח ופלפל. בתיאבון 😋
מצרכים
½ ראש כרובמושרה במי מלח קרים כחצי שעה, שטוף
1 כף חמאה
¼ כפית מלח
⅛ כפית פלפל שחורטחון דק
הוראות הכנה
1
פורסים את הכרוב לפלחים.
2
מאדים בסיר אידוי כ- 8-10 דקות.
3
ממיסים את החמאה על הכרוב ומפזרים מעל מלח ופלפל. בתיאבון 😋