מרק ירקות מינסטרונה, עם שעועית, תירס ומלא ירקות ועשבי תיבול.
רכיבים
הוראות הכנה
מאדים את הבצל והכרישה עד שמתרככים קצת. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים גזר וסלרי וממשיכים באידוי עוד 2-3 דקות. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים את שאר הירקות מלבד העגבניות וממשיכים באידוי עוד מספר דקות. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים שעועית ואת כול התבלינים מלבד המלח. מכסים הכול במים (3-3.5 ליטר), מערבבים ומביאים לרתיחה.
כעבור שעה מוסיפים את העגבניות וממשיכים בבישול כשעה נוספת.
מוסיפים את רסק העגבניות והמלח, מערבבים ומבשלים חצי שעה נוספת עד שמוכן.
המלצות
- להגשה מומלץ לתבל עם פתיתי גבינת פרמז'ן טריים
מצרכים
הוראות הכנה
מאדים את הבצל והכרישה עד שמתרככים קצת. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים גזר וסלרי וממשיכים באידוי עוד 2-3 דקות. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים את שאר הירקות מלבד העגבניות וממשיכים באידוי עוד מספר דקות. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים שעועית ואת כול התבלינים מלבד המלח. מכסים הכול במים (3-3.5 ליטר), מערבבים ומביאים לרתיחה.
כעבור שעה מוסיפים את העגבניות וממשיכים בבישול כשעה נוספת.
מוסיפים את רסק העגבניות והמלח, מערבבים ומבשלים חצי שעה נוספת עד שמוכן.