משקה יוגורט מנגו ואננס. מעורר, מחזק, מחייה.
הכנה5 דקות סך הכול5 דקות
רכיבים
1 כוס מנגוקלוף, חתוך לקוביות, קפוא
1 כוס אננס טריקלוף, חתוך לקוביות
150 גרם יוגורט יווני
½ כוס חלב קוקוס
הוראות הכנה
1
את המנגו מקפיאים לפחות לכמה שעות. קולפים את המנגו, חותכים לקוביות ומכניסים למקפיא. אפשר (לא חובה) להקפיא גם את האננס.
2
מוסיפים את כל הרכיבים למיכל הבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
3
מוסיפים חלב קוקוס אם רוצים לקבל שייק דליל יותר. לבריאות ולרוויה 😋
מצרכים
1 כוס מנגוקלוף, חתוך לקוביות, קפוא
1 כוס אננס טריקלוף, חתוך לקוביות
150 גרם יוגורט יווני
½ כוס חלב קוקוס
הוראות הכנה
1
את המנגו מקפיאים לפחות לכמה שעות. קולפים את המנגו, חותכים לקוביות ומכניסים למקפיא. אפשר (לא חובה) להקפיא גם את האננס.
2
מוסיפים את כל הרכיבים למיכל הבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
3
מוסיפים חלב קוקוס אם רוצים לקבל שייק דליל יותר. לבריאות ולרוויה 😋