סלט קולסלאו, נולד בהולנד כסלט כרוב, עם חומץ, שמן ותבלינים. עם השנים אליו נוספו הגזר, המיונז והחרדל. כך הפך לתוספת פופולארית המלווה מנות גריל בשר, מנות עוף, בתוך כריך עם ביצה קשה ולצד אינספור מנות אחרות. מושלם לברביקיו ולפיקניק.
רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים היטב בקערה (עם מקצף ידני) מיונז, חרדל, חומץ יחד עם סוכר, מלח ופלפל.
לקערה גדולה מוסיפים את הכרוב והגזר.
שופכים את הרוטב המעורבל מעל, מערבבים היטב והסלט (כמעט) מוכן!
נותנים לסלט לנוח חצי שעה במקרר לפני שמגישים.
הסלט ישמר עד יומיים במקרר. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים היטב בקערה (עם מקצף ידני) מיונז, חרדל, חומץ יחד עם סוכר, מלח ופלפל.
לקערה גדולה מוסיפים את הכרוב והגזר.
שופכים את הרוטב המעורבל מעל, מערבבים היטב והסלט (כמעט) מוכן!
נותנים לסלט לנוח חצי שעה במקרר לפני שמגישים.
הסלט ישמר עד יומיים במקרר. בתיאבון 😋