סלט תפוחי אדמה עם רוטב אלף האיים, בתוספת ביצים קשות, עירית קצוצה ותיבול. ניתן להגיש ישר או להכין יום לפני ולשמור בקירור.

רכיבים
הוראות הכנה
מבשלים את תפוחי האדמה שלמים (לא קלופים) עד שהם רכים בנעיצת סכין, בערך כ-25 דקות.
מורידים מהאש, שוטפים במים קרים, נותנים להם להתקרר ולהתייבש, ומסירים את הקליפה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים ביצים קשות שבושלו וקולפו מבעוד מועד, בצל, ורוטב אלף-האיים ומערבבים.
זורים מלח ופלפל שחור, זולפים קצת לימון ושמן זית, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים לפי הצורך.
לבסוף מפזרים מעל את העירית הקצוצה ומגישים. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
מבשלים את תפוחי האדמה שלמים (לא קלופים) עד שהם רכים בנעיצת סכין, בערך כ-25 דקות.
מורידים מהאש, שוטפים במים קרים, נותנים להם להתקרר ולהתייבש, ומסירים את הקליפה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים ביצים קשות שבושלו וקולפו מבעוד מועד, בצל, ורוטב אלף-האיים ומערבבים.
זורים מלח ופלפל שחור, זולפים קצת לימון ושמן זית, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים לפי הצורך.
לבסוף מפזרים מעל את העירית הקצוצה ומגישים. בתיאבון!