עוף בשזיפים בחמש דקות הכנה. מנה חגיגית כמעט ללא מאמץ.

הכנה5 דקות בישול2 שעות סך הכול2 שעות 5 דקות
הוראות הכנה
1
טובלים חלקי עוף במרק בצל עד שהם עטופים מכל הצדדים.
2
מסדרים בתבנית.
3
שופכים למעלה קופסא של לפתן שזיפים עם הסירופ.
4
מכסים את התבנית בנייר אלומניום ואופים בתנור בחום בינוני נמוך (175 מעלות צלסיוס) בערך כשעתיים. אפשר לבדוק ולהפוך את חלקי העוף בזמן הבישול.
5
בתיאבון 😋
מצרכים
1 עוף שלם מחולק ל-8 חלקים
1 כוס אבקת מרק בצל
1 קופסת לפתן שזיפים
הוראות הכנה
1
טובלים חלקי עוף במרק בצל עד שהם עטופים מכל הצדדים.
2
מסדרים בתבנית.
3
שופכים למעלה קופסא של לפתן שזיפים עם הסירופ.
4
מכסים את התבנית בנייר אלומניום ואופים בתנור בחום בינוני נמוך (175 מעלות צלסיוס) בערך כשעתיים. אפשר לבדוק ולהפוך את חלקי העוף בזמן הבישול.
5
בתיאבון 😋