מתכון עוף עם אורז בסיר אחד עם קבנוס, ירקות ותיבול ספרדי. מנה בסגנון פאייה של עוף עם צ'וריסו.

רכיבים
הוראות הכנה
מנקים ומייבשים את חלקי העוף בעזרת מגבות נייר. ממליחים ומפלפלים. מחממים סיר כבד, רחב ונמוך על חום בינוני. מוסיפים שמן. משחימים את חלקי העוף מכל הצדדים במשך 8-10 דקות. מוציאים את חלקי העוף ומניחים על צלחת.
משאירים בסיר קצת שמן (בערך כף) ומהשאר נפתרים. מוסיפים את הבצל, הקבנוס והשום ומטגנים במשך 5 דקות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים את הפלפלים, בוחשים ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים עגבניות, בוחשים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
מוסיפים פפריקה ופתיתי צ'ילי, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים אורז ואפונה ובוחשים.
מוסיפים את הציר החום (או המים), בוחשים ומגרדים את תחתית הסיר. מחזירים את חלקי העוף לסיר ומסדרים בתוך הציר בין הירקות והאורז.
מכסים, מביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות. מכבים את האש ומשאירים עם מכסה כ-5 דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מנקים ומייבשים את חלקי העוף בעזרת מגבות נייר. ממליחים ומפלפלים. מחממים סיר כבד, רחב ונמוך על חום בינוני. מוסיפים שמן. משחימים את חלקי העוף מכל הצדדים במשך 8-10 דקות. מוציאים את חלקי העוף ומניחים על צלחת.
משאירים בסיר קצת שמן (בערך כף) ומהשאר נפתרים. מוסיפים את הבצל, הקבנוס והשום ומטגנים במשך 5 דקות. מדי פעם בוחשים.
מוסיפים את הפלפלים, בוחשים ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים עגבניות, בוחשים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
מוסיפים פפריקה ופתיתי צ'ילי, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים אורז ואפונה ובוחשים.
מוסיפים את הציר החום (או המים), בוחשים ומגרדים את תחתית הסיר. מחזירים את חלקי העוף לסיר ומסדרים בתוך הציר בין הירקות והאורז.
מכסים, מביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות. מכבים את האש ומשאירים עם מכסה כ-5 דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון 😋