פילה דג בתנור עם ציפוי פריך עם קראסט של פרורי לחם וגבינת פרמז'ן.
רכיבים
הוראות הכנה
מנקים את פילה הדג ומייבשים היטב בעזרת מגבות נייר.
מכינים שתי צלחות, באחת מערבבים את רכיבי הבלילה, בשנייה מערבבים את רכיבי הציפוי.
מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים תבנית אפייה בחצי מכמות מהחמאה.
טובלים את פילה הדג בבלילה ומכסים אותו היטב בבלילה.
מעבירים את הפילה מצלחת הבלילה לצלחת הציפוי. מכסים אותו בתערובת הציפוי ומעבירים לתבנית המשומנת.
את שארית החמאה המומסת זולפים (או מניחים) מעל הפילה של הדגים בתבנית האפייה.
אופים בתנור כ-20 דקות (תלוי בעובי הדג. לפילה עבה יותר מוסיפים 5-10 דקות לזמן האפייה.)
מגישים עם פרוסת לימון. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מנקים את פילה הדג ומייבשים היטב בעזרת מגבות נייר.
מכינים שתי צלחות, באחת מערבבים את רכיבי הבלילה, בשנייה מערבבים את רכיבי הציפוי.
מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים תבנית אפייה בחצי מכמות מהחמאה.
טובלים את פילה הדג בבלילה ומכסים אותו היטב בבלילה.
מעבירים את הפילה מצלחת הבלילה לצלחת הציפוי. מכסים אותו בתערובת הציפוי ומעבירים לתבנית המשומנת.
את שארית החמאה המומסת זולפים (או מניחים) מעל הפילה של הדגים בתבנית האפייה.
אופים בתנור כ-20 דקות (תלוי בעובי הדג. לפילה עבה יותר מוסיפים 5-10 דקות לזמן האפייה.)
מגישים עם פרוסת לימון. בתיאבון 😋