פילה סלמון בתנור עם פסטו, מנה חגיגית ונהדרת בחמש דקות של עבודת הכנה. הדג מצופה ברוטב פסטו ומעליו קראסט של גבינת פרמז'ן ופירורי לחם, שהופך פריך תוך עשרים דקות בתנור.
רכיבים
הוראות הכנה
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מנקים את הסלמון ומיבשים בעזרת מגבות נייר. מניחים את הדג על מגש אפייה משומן קלות כשהוא על הצד עם העור (במקום לשמן אפשר לצפות את המגש עם נייר אפייה).
בעזרת כף מורחים את הפסטו על הצד העליון של הדג.
מערבבים בקערית את הפרמז'ן עם פירורי הלחם ושמן הזית. מורחים את תערובת ציפוי זו מעל שכבת הפסטו שעל הדג.
מפזרים מעל הכל פלפל שחור וגרדת לימון. זולפים קצת שמן זית.
אופים בתנור במשך 20-22 דקות ומגישים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
מנקים את הסלמון ומיבשים בעזרת מגבות נייר. מניחים את הדג על מגש אפייה משומן קלות כשהוא על הצד עם העור (במקום לשמן אפשר לצפות את המגש עם נייר אפייה).
בעזרת כף מורחים את הפסטו על הצד העליון של הדג.
מערבבים בקערית את הפרמז'ן עם פירורי הלחם ושמן הזית. מורחים את תערובת ציפוי זו מעל שכבת הפסטו שעל הדג.
מפזרים מעל הכל פלפל שחור וגרדת לימון. זולפים קצת שמן זית.
אופים בתנור במשך 20-22 דקות ומגישים. בתיאבון 😋