שיפודי ירקות על האש בשלל צבעים, צלויים עם רוטב בלסמי ועשבי תיבול.
רכיבים
הוראות הכנה
משרים שיפודי עץ במים (2-3 שיפודים לכול מנה) כ-20 דקות.
משחילים את הירקות על השיפודים. מתחילים בפלח בצל, מסדרים את הירקות השונים צמודים אחד לשני לסירוגין ומסיימים בפלח בצל.
מברישים את שיפודי הירקות בשמן זית. זולפים חומץ בלסמי. מפזרים מעל עשבי תיבול ופלפל שחור.
צולים על המנגל 5-7 דקות מכול צד, עד שהירקות מתרככים ומשחימים בקצוות.
מסירים את השיפודים מהמנגל, זולפים קצת שמן זית וממליחים קלות. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
משרים שיפודי עץ במים (2-3 שיפודים לכול מנה) כ-20 דקות.
משחילים את הירקות על השיפודים. מתחילים בפלח בצל, מסדרים את הירקות השונים צמודים אחד לשני לסירוגין ומסיימים בפלח בצל.
מברישים את שיפודי הירקות בשמן זית. זולפים חומץ בלסמי. מפזרים מעל עשבי תיבול ופלפל שחור.
צולים על המנגל 5-7 דקות מכול צד, עד שהירקות מתרככים ומשחימים בקצוות.
מסירים את השיפודים מהמנגל, זולפים קצת שמן זית וממליחים קלות. בתיאבון!