שיפודי קבב כופתא מזרח תיכוניים שצולים על האש. תערובת של בקר, כבש בצל, שום, פטרוזיליה ותבלינים.
רכיבים
הוראות הכנה
טוחנים בצל, שום ופטרוזיליה במעבד מזון.
מוסיפים את הבשרים, הלחם והתבלינים למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת תערובת משחתית.
יוצרים כ- 16 כדורים מהתערובת. מכול כדור יוצרים קציצת קבב מאורכת על שיפוד, בקוטר 2 סנטימטר בערך הקציצה.
מנקים ומשמנים היטב את רשת הגריל. צולים על גריל הפחמים בחום בינוני-גבוה 3-4 דקות מכול צד, ובסה"כ 6-8 דקות צלייה.
מגישים על פיתה טריה, עם רוטב טחינה וסלטים. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
טוחנים בצל, שום ופטרוזיליה במעבד מזון.
מוסיפים את הבשרים, הלחם והתבלינים למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת תערובת משחתית.
יוצרים כ- 16 כדורים מהתערובת. מכול כדור יוצרים קציצת קבב מאורכת על שיפוד, בקוטר 2 סנטימטר בערך הקציצה.
מנקים ומשמנים היטב את רשת הגריל. צולים על גריל הפחמים בחום בינוני-גבוה 3-4 דקות מכול צד, ובסה"כ 6-8 דקות צלייה.
מגישים על פיתה טריה, עם רוטב טחינה וסלטים. בתיאבון!