שיפודי שרימפס על האש עם שום, פלפל שחור ועקצוץ קל של צ'ילי.
רכיבים
הוראות הכנה
בקערה מערבבים את השמן, השום והתבלינים.
שוטפים ומיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר. מוסיפים את השרימפסים לקערה ומצפים אותם בתערובת השמן והתבלינים.
משחילים את השרימפסים על שיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ יש להשרות אותם במים כחצי שעה מראש.
מפזרים מעל כל שיפוד קמצוץ של מלח.
צולים על גריל חם מאוד עם רשת נקייה. משך הצלייה הוא כשבע-שמונה דקות, כאשר מדי פעם הופכים את השיפודים.
במהלך הצלייה, בעזרת מברשת מושחים מדי פעם את השרימפס עם שאריות השמן המתובל.
מגישים עם פלחי ליים או לימון. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
בקערה מערבבים את השמן, השום והתבלינים.
שוטפים ומיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר. מוסיפים את השרימפסים לקערה ומצפים אותם בתערובת השמן והתבלינים.
משחילים את השרימפסים על שיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ יש להשרות אותם במים כחצי שעה מראש.
מפזרים מעל כל שיפוד קמצוץ של מלח.
צולים על גריל חם מאוד עם רשת נקייה. משך הצלייה הוא כשבע-שמונה דקות, כאשר מדי פעם הופכים את השיפודים.
במהלך הצלייה, בעזרת מברשת מושחים מדי פעם את השרימפס עם שאריות השמן המתובל.
מגישים עם פלחי ליים או לימון. בתיאבון 😋