מתכון לחם מחמצת כוסמין, הכולל קצת יותר מ-50% קמח כוסמין מלא, בשילוב עם קמח לחם לבן (מניטובה) וקמח לחם מלא.
הכנהיום 1 בישול50 דקות סך הכוליום 1 50 דקות
רכיבים
לסוכן ההתפחה (מחמצת)
30 גרם מיםמסוננים, בטמפרטורת חדר
30 גרם קמח לחם לבןמניטובה
לאוטוליזה
88 גרם קמח לחם לבןמניטובה
137 גרם קמח לחם מלא
300 גרם קמח כוסמין מלא
410 גרם מיםמסוננים, בטמפרטורת חדר
להשלמת הבצק
13 גרם מלח
הוראות הכנה
1
מכינים על פי פירוט הרכיבים והכמויות במתכון זה ולפי הוראות ההכנה של לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).
2
בתיאבון 😋
מצרכים
לסוכן ההתפחה (מחמצת)
30 גרם מיםמסוננים, בטמפרטורת חדר
30 גרם קמח לחם לבןמניטובה
לאוטוליזה
88 גרם קמח לחם לבןמניטובה
137 גרם קמח לחם מלא
300 גרם קמח כוסמין מלא
410 גרם מיםמסוננים, בטמפרטורת חדר
להשלמת הבצק
13 גרם מלח
הוראות הכנה
1
מכינים על פי פירוט הרכיבים והכמויות במתכון זה ולפי הוראות ההכנה של לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).
2
בתיאבון 😋