לחם מחמצת עם קמח דורום, לחם רך ואוורירי המזכיר ג'בטה במרקם שלו.
הכנהיום 1 בישול50 דקות סך הכוליום 1 50 דקות
רכיבים
לסוכן ההתפחה
30 גרם קמח פיצהאו קמח לחם לבן
30 גרם מיםמסוננים
לאוטוליזה
150 גרם קמח פיצהאו קמח לחם לבן
100 גרם קמח מלא
200 גרם קמח דורום
315 גרם מים
להשלמת הבצק
8 גרם שמן זית
10 גרם מלח
הוראות הכנה
1
מכינים לפי הוראות הכנת לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה). את שמן הזית מוסיפים יחד עם הוספת המלח לבצק (אחרי האוטוליזה). בתיאבון 😋
מצרכים
לסוכן ההתפחה
30 גרם קמח פיצהאו קמח לחם לבן
30 גרם מיםמסוננים
לאוטוליזה
150 גרם קמח פיצהאו קמח לחם לבן
100 גרם קמח מלא
200 גרם קמח דורום
315 גרם מים
להשלמת הבצק
8 גרם שמן זית
10 גרם מלח
הוראות הכנה
1
מכינים לפי הוראות הכנת לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה). את שמן הזית מוסיפים יחד עם הוספת המלח לבצק (אחרי האוטוליזה). בתיאבון 😋