מרק תפוחי אדמה מוקרם עם כרישה. טבעוני. ממלא. מספק.

רכיבים
הוראות הכנה
בסיר מרק מטגנים את הבצל, הכרישה והשום בשמן זית על חום בינוני, בערך 10 דקות עד שהבצל והכרישה מתרככים.
מוסיפים את הטימין, הרוזמרין, הפלפל הלבן והכוסברה ומאדים עוד דקה.
מוסיפים תפוחי אדמה, ציר מרק, עלי דפנה, מלח ופלפל. מערבבים. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומעבירים לבישול על אש קטנה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מכבים את האש ומוציאים מהסיר את עלי הדפנה.
מרסקים את המרק במעבד מזון ידני.
מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
משפרים טעמים עם מלח ופלפל.
מגישים עם עירית קצוצה או טבעות בצל ירוק. זולפים קצת שמן זית. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
בסיר מרק מטגנים את הבצל, הכרישה והשום בשמן זית על חום בינוני, בערך 10 דקות עד שהבצל והכרישה מתרככים.
מוסיפים את הטימין, הרוזמרין, הפלפל הלבן והכוסברה ומאדים עוד דקה.
מוסיפים תפוחי אדמה, ציר מרק, עלי דפנה, מלח ופלפל. מערבבים. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומעבירים לבישול על אש קטנה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מכבים את האש ומוציאים מהסיר את עלי הדפנה.
מרסקים את המרק במעבד מזון ידני.
מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
משפרים טעמים עם מלח ופלפל.
מגישים עם עירית קצוצה או טבעות בצל ירוק. זולפים קצת שמן זית. בתיאבון!