סלמון בתנור עם חרדל ודבש, מנת דג מזינה ומושלמת בצ'יק צ'ק. חשוב כמובן להשתמש בדג סלמון טרי, נקי מעצמות, ולאפות תוך תשומת לב שלא לייבש את הדג.
רכיבים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה חרדל, דבש, לימון, חצי מכמות שמן הזית, שום ומלח.
מורחים על פילה הסלמון את שארית שמן הזית ומניחים על תבנית אפייה.
מוזגים מעל הדג ומורחים את רוטב הדבש חרדל.
מפזרים קצת פלפל שחור גרוס וגרדת לימון.
אופים כ- 10-12 דקות, עד שהבשר מאבד שקיפותו, אך עדיין ורדרד.
להגשה מפזרים מעל שמיר או פטרוזיליה קצוצים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מערבבים בקערה חרדל, דבש, לימון, חצי מכמות שמן הזית, שום ומלח.
מורחים על פילה הסלמון את שארית שמן הזית ומניחים על תבנית אפייה.
מוזגים מעל הדג ומורחים את רוטב הדבש חרדל.
מפזרים קצת פלפל שחור גרוס וגרדת לימון.
אופים כ- 10-12 דקות, עד שהבשר מאבד שקיפותו, אך עדיין ורדרד.
להגשה מפזרים מעל שמיר או פטרוזיליה קצוצים. בתיאבון 😋