צלעות טלה על האש בתיבול מרוקאי שמשרים במרינדה עם מספר מצומצם של עשבי תיבול ותבלינים, וצולים על המנגל לשלמות.
הכנה5 דקות בישול8 דקות סך הכול13 דקות
רכיבים
½ קילוגרם צלעות טלה
למשרה
1 כף נענעקצוצה
1 כף פטרוזיליהקצוצה
1 כפית שוםכתוש
1 כפית פפריקה
¼ כפית צ'ילי אדום
½ כפית כמון
½ כפית מלח
2 כפות שמן זית
הוראות הכנה
1
מערבבים את כול חומרי המשרה בקערה.
2
מוסיפים את הצלעות, מערבבים ומצפים אותן במשרה.
3
מכסים ומניחים במקרר לפחות לשעה (אפשר גם ללילה).
4
צולים את הצלעות על המנגל, בערך 3-4 דקות לכול צד. משגיחים שלא ישרף ומדי פעם הופכים. בתיאבון!
מצרכים
½ קילוגרם צלעות טלה
למשרה
1 כף נענעקצוצה
1 כף פטרוזיליהקצוצה
1 כפית שוםכתוש
1 כפית פפריקה
¼ כפית צ'ילי אדום
½ כפית כמון
½ כפית מלח
2 כפות שמן זית
הוראות הכנה
1
מערבבים את כול חומרי המשרה בקערה.
2
מוסיפים את הצלעות, מערבבים ומצפים אותן במשרה.
3
מכסים ומניחים במקרר לפחות לשעה (אפשר גם ללילה).
4
צולים את הצלעות על המנגל, בערך 3-4 דקות לכול צד. משגיחים שלא ישרף ומדי פעם הופכים. בתיאבון!