קבב לולה ארמני, בעל צורה גלילית, אותו מכינים כשיפודים על האש. מוגש על גבי פיתה לבש יחד עם עשבים ירוקים.

רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים את כול חומרי התערובת לקבבים בקערה.
לשים את התערובת היטב כמה דקות. מכסים ומניחים בקירור לשעה.
לשיפודים מומלץ להשתמש בשיפודי מתכת רחבים אותם מניחים ישירות מעל הגחלים, כך שאין צורך ברשת אליה הקבבים עלולים להדבק. אם משתשמים בשיפודי עץ, יש להשרותם במים כ-30 דקות לפחות לפני השימוש.
יוצרים שיפודים של קבבים מוארכים בעלי עובי של שניים וחצי סנטימטר. מהדקים את הקבבים היטב לשיפוד.
צולים על הגריל 4-5 דקות מכל צד עד שמוכן. בתיאבון!
הערות
- ניתן גם להשתמש בבשר בקר או בתערובת של בקר עם כבש.
- ניתן גם לאפות בתנור או על מחבת, אם כי מומלץ לצלות על הגריל.
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים את כול חומרי התערובת לקבבים בקערה.
לשים את התערובת היטב כמה דקות. מכסים ומניחים בקירור לשעה.
לשיפודים מומלץ להשתמש בשיפודי מתכת רחבים אותם מניחים ישירות מעל הגחלים, כך שאין צורך ברשת אליה הקבבים עלולים להדבק. אם משתשמים בשיפודי עץ, יש להשרותם במים כ-30 דקות לפחות לפני השימוש.
יוצרים שיפודים של קבבים מוארכים בעלי עובי של שניים וחצי סנטימטר. מהדקים את הקבבים היטב לשיפוד.
צולים על הגריל 4-5 דקות מכל צד עד שמוכן. בתיאבון!